
Citron- och kardemummamuffins med stort C!
6-8 Muffins
Sätt ugnen på 200 grader
* 75 gram smör
* 2-3 msk agavesirap
* 1 Ägg
* 2 dl mjölmix (Leilas gula)
* 1 tsk bakpulver
* en knivspets vaniljpulver
* 1/2 dl Havremjölk (eller annan mjölk)
* Skal och saft från en citron
* 2 tsk kardemumma
* Lite bär (frysta eller färska)
Gör!
Vispa rumstempurerat smör och sirap, vispa ner ett ägg. Blanda de torra ingredienserna och blanda ner.
Portionera ut i muffinsformar, fyllda till hälften eller 2/3 och pluppa ner några frysta bär på slutet.
12-15 min i mitten av ugnen. - Nam, nam!

Har fuskat med glutenfri mjölmix och laktosfritt smör, men får experimentera fram ett gott recept på helt mjölkfritt och naturligt glutenfritt sätt en annan dag! =)
Bakat,
Citron,
Kardemumma,
Muffins,