
Rödbetsbiffarna får här bli hamburgebröd till en liten fiskbiff, toppad med fårost, avokado och tomat.
Rödbetsbiffar ca 8 st.
¤ 4 st fint rårivna rödbetor (krama ur rödbetssaften)
¤ 2 ägg
¤ Lite fint hackad lök och vitlök
¤ Salt och peppar
Blanda alla ingredienser och forma till biffar i valfri storlen. Stek i någon minut eller två på vardera sida.
Tips! Man kan krydda biffarna med lite vad man vill, timjan, rosmarin eller varför inte smula ner lite fårost om man kan och vill - det passar väldigt bra!
Tänk på, rödbetor kan komma i alla oanade storlekar så anpassa mängden betor så det passar till mängden ägg. Smeten ska vara ganska smetig för att hålla ihop och bli saftiga.
Tänk på när du köper rödbetor att de är absolut godast om de är ekologiska, det är väldigt lätt att få tag i också så passa på.
Biffar,
Rödbetor,
Kommentera