
Den här kryddiga grytan passar onekligen bra en höstig vinterdag!
¤ Kycklingfilé
¤ Morot
¤ Paprika
¤ Gul lök
¤ Vitlök (hackad eller pressad)
¤ Vattenkastanjer
Skärs i bitar och steks. Det är inte så noga hur mycket av vad som hälls i, ta de mängder som känns gott!
¤ Krydda med kanel, röd currypasta, salt, peppar, paprikapulver och gurkmeja.
¤ Kokosmjölk
¤ Vatten
Servera med ris =)
Att göra grytor utan grädde och mjölk är relativt enkelt, det handlar oftast bara om att våga pytsa i de där andra produkterna som man inte riktigt vet vad de är. I det här fallet valde jag kokosmjölk för att få en lite fjärran touch på den. Gillar man inte smaken av kokosmjölk är de bara gasa på med kryddorna ;)
Gryta,
Kanel,
Kokosmjölk,
Kyckling,
Naturligt glutenfritt,
Kommentera